Wallboard

Vobbiz Support
  • Uppdaterad

Vem har tillgång till Wallboard?

• Användare med behörigheten Wallboard eller rollen Admin kan köpa tilläggstjänsten wallboard
  • Alla användare i en organisation med behörigheten Wallboard eller rollen Admin kan hantera wallboard

Öppna wallboard

• Klicka SETTINGS GEAR.svg välj din organisation och expandera listan WALLBOARD WHITE.svg Wallboards

Generell information

• Vår wallboard för svarsgrupper inkluderar anpassningsbara mätvärden, möjligheten att välja en eller flera svarsgrupper och erbjuder både mörkt och ljust läge för visuell preferens. Dessutom tillhandahåller den olika visuella skalalternativ för att passa olika visningsbehov.

• Alla som har behörigheten Wallboard eller rollen Admin kan hantera och ställa in tjänsten efter egna önskemål

• Följ guiden.

Du behöver ha behörigheten konto för att kunna köpa tilläggstjänster.

Så använder du wallboards

1. Klicka på SETTINGS GEAR.svg, välj din organisation och expandera listan med WALLBOARD WHITE.svg för Wallboards.
  2. Klicka på ADD SQUARE.svg för att skapa en Wallboard.
  3. Välj antingen "Flera svarsgrupper" eller "En svarsgrupp".
  4. Namnge din Wallboard.
  5. Välj vilka svarsgrupper du vill inkludera.
  6. Välj vilka metriker som ska visas för svarsgruppen. Om du valt "En svarsgrupp" kan du även lägga till agentmetriker.
  7. Välj språk för Wallboarden.
  8. Bestäm om Wallboarden ska använda ett ljust eller mörkt tema.
  9. Välj en avatar. Här kan ni bestämma vilken ikon eller bild som ska visas, eller om ni föredrar att enbart använda företagets logotyp.
  10. Ställ in önskad visningsskala. Standardinställningen är 100%.
  11. Välj en animationsstil för när siffrorna uppdateras.
  12. Kopiera länken till Wallboarden.
  13. Klicka på Spara.

Wallboard-länken kan användas på flera platser samtidigt och och är kompatibel med de flesta webbläsare.

Skillnaden mellan wallboarden Flera svarsgrupper och En svarsgrupps

• Välj flera svarsgrupper för att visa deras samlade metriker på wallboarden.
    • Välj en svarsgrupp för att visa dess metriker samt metriker för dess agenter på wallboarden. Observera att endast inloggade agenter kommer att visas på wallboarden.